Zoek in selectie

Zoeken

Fabrikant

Voorraad

Sortering

Achtergrondinformatie HP

Hewlett-Packard (nu algemeen bekend als HP) is een van de grootste Amerikaanse computer en technologiebedrijven. HP levert onder andere elektronica-onderdelen tot software en dienstverlening. HP tot de top drie van computerleveranciers.

HP bedient ruim een miljard klanten en is een bedrijf dat wereldwijd actief is in 178 landen. Het bedrijf wordt vanuit het hoofdkantoor in Palo Alto, Californië , gerund.

HP is in meer dan 170 landen actief op dit moment. HP ontwikkeld  technologie en diensten die oplossingen bieden voor de problemen van mensen en bedrijven en die hen helpen hun mogelijkheden  en dromen te verwezenlijken. HP ontwikkelt nieuwe methoden en ideeën om ervaringen met technologie eenvoudiger, waardevoller en vertrouwder te maken en de manier waarop onze klanten leven en werken te verbeteren.

HP  heeft zo’n compleet aanbod aan technologieproducten.. HP levert een verscheidenheid aan infrastructuur- en bedrijfsoplossingen, variërend van handhelds tot enkele van ´s werelds krachtigste supercomputer-installaties. Consumenten hebben de keus uit een ruim en breed assortiment producten en services, van digitale fotografie tot digitaal entertainment en van computers tot printers voor thuisgebruik.

Het Nederlandse HP verkoopkantoor is gevestigd in Amstelveen

Hewlett-Packard Nederland B.V.

Startbaan 16
1187 XR Amstelveen
Postbus 667
 1180 AR Amstelveen

Telefoon: 020 547 6911

Oprichting HP

HP is opgericht in 1939 door William (Bill) Hewlett en David (Dave) Packard. HP in de webshop van Portred

Portred biedt producten aan van het merk HP. De webshop omvat producten van HP als desktops van HP, computers, HP notebooks en tablets en netbooks HP, printers en toonders van HP, servers en storage.

HP producten koop je in onze webshop.

  Naam  
Toont items 0 - 0 van 0

Nieuw binnen!

Nieuw in ons assortiment

Aanvragen?

Heeft u aanvragen of wilt u advies over Servers, Storage, Opties of Switchen, neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Contact