Zebracom is een in België gevestigde onafhankelijke internationale distributeur van ICT producten. Opgericht in 1996 zijn wij nu ruim 22 jaar in de internationale markt actief. Onze staf bestaat uit personeel, welk op de Nederlandse markt zijn sporen heeft verdiend en gemiddeld zeker 20 jaar in deze branche actief is.

Gezamenlijk hebben wij jarenlange ervaring op zowel de inkoop- als de verkoop- specialismen in de ICT branche. Kortom, wij hebben ook op uw stoel gezeten en door de ervaring die we hebben opgedaan menen we dat we u nu op maat kunnen bedienen.

Onze locatie, industriegebied Transportzone, precies tussen Rotterdam en Antwerpen zorgt ervoor dat transport altijd snel en flexibel te regelen is waardoor we in staat zijn om binnen Europa (en feitelijk ook daarbuiten) vaak sneller te leveren als u gewend bent van uw locale distributeur.

Zebracom levert uitsluitend nieuwe originele producten van fabrikanten die werken met een internationaal garantie afhandeling systeem. Dit betekent dat voor garantie de goederen niet naar ons teruggestuurd hoeven te worden, maar dat deze locaal met uw plaatselijke vertegenwoordiging van de fabrikant afgehandeld kunnen worden. Dit scheelt u dus niet alleen ergernis, maar ook tijd, dus geld!

U kunt bij ons terecht voor producten van fabrikanten als Manhattan, Intellinet, Hewlett Packard, IBM, Cisco, APC, Philips, Fujitsu-Siemens, Toshiba, maar eigenlijk ook voor alle andere A merken. Door onze contacten met distributeurs en producenten door heel Europa zijn wij vaak in staat om het geen wij niet zelf in ons 750m2 grote magazijn beschikbaar hebben toch nog snel en goed te leveren.

Hoewel onze doelstelling eenvoudig is, namelijk zorg dragen voor een geruisloze snelle en correcte levering, blijkt uit de waardering die we van onze klanten krijgen dat het invullen van deze doelstelling toch een kunst is. Men zou kunnen zeggen dat het feit dat wij snel en geruisloos opereren onze toegevoegde waarde is. Dit betekent immers dat alle gemaakte afspraken ook worden nagekomen.

Ondanks het feit dat onze relaties verspreid zijn over heel Europa geloven wij in people to people business. Wij kennen onze relaties en hechten er waarde aan om niet alleen de mens achter de zakenpartner te kennen maar ook te begrijpen hoe zijn/haar business in elkaar steekt.

Pas als je weet wat de drijfveer van de ander is en begrijpt met welke filosofie men werkt kun je verder komen als het alleen maar heen en weer schuiven van een product. echte partnerships dus!

Die relatie willen wij ook met u aangaan. Of u nu leverancier, klant of, zoals velen, beiden gaat worden, wij zullen ons best doen u en uw business te begrijpen en verwachten daardoor een relatie aan te kunnen gaan waarmee wij beiden succesvol zullen zijn. Wij staan graag voor u klaar!

 


Zebracom, de cross over to remember!

Nieuw binnen!

Nieuw in ons assortiment

Aanvragen?

Heeft u aanvragen of wilt u advies over Servers, Storage, Opties of Switchen, neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Contact