Over Intellinet Network Solutions

IC Intracom heeft Zebracom benoemd tot exclusieve distributeur van Intellinet Network Solutions, een toonaangevende fabrikant van zowel passieve als actieve netwerkproducten, in België.  De beslissing om met een distributeur samen te werken moet ervoor zorgen dat Intellinet een grotere naambekendheid krijgt in de Benlux verkoopkanalen.

Intellinet, ontstaan in 1992, is een toonaangevende fabrikant van volledige netwerkoplossingen met een sterke focus op innovatie, efficiëntie en veiligheid, waarvoor zij zelfs al prijzen hebben mogen ontvangen.

Toegang tot informatie en entertainment online, en zelfs communiceren en delen met andere gebruikers wereldwijd, wordt mogelijk met de innovatieve IP-gebaseerde producten en accessoires, ontwikkeld en geproduceerd door Intellinet.

Met de focus op KMO’s en de groeiende belangstelling voor domotica en automatisatie in gezinswoningen, biedt Intellinet betrouwbare oplossingen in deze snel groeiende markt.

Verpakking van een hoge kwaliteit, evenals Marketing en technische support, zijn prioriteiten van het merk.  Op de Zebracom.com website vind je alle productspecificaties, updates en firmware terug.

Intellinet biedt een  breed gamma aan kwalitatief hoogwaardige netwerkproducten aan tegen zeer competitieve prijzen.

Wij bieden passieve netwerkproducten aan waaronder 19” kasten en serverracks, wallmount kasten en alle 19” accessoires zoals legplanken, patchpanelen, blind panelen, ventilatie units, routers, Verder bieden wij ook een volledige lijn van bekabeling aan gaande van Cat5e naar Cat6 in UTP, FTP en SFTP.  Zowel bulk kabel in dozen van 305m als de patchkabeltjes in verschillende lengtes van 0,5m tot 30m en verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren.

Onze lijn van actieve netwerkproducten bestaat uit switchen, routers, access points, antenne’s, IP camera’s, PoE (Power over Ethernet) producten, Ethernet adapters, netwerkkaarten, Homeplugs en onze Wireless Hotspot Gateway genaamd Guestgate.

Het beste bewijs dat Intellinet constant werkt aan verbetering, het inspelen op de behoeften van de klanten en het zoeken naar nieuwe opportuniteiten, is dat Intellinet, door retailers, distributeurs en andere IT and CE managers vanuit heel Europa, midden oosten en Afrika, verkozen is tot Home networking vendor van het jaar tijdens Distree Emea in Monte Carlo Monaco.


Nieuw binnen!

Nieuw in ons assortiment

Aanvragen?

Heeft u aanvragen of wilt u advies over Servers, Storage, Opties of Switchen, neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Contact